Ringo Damureanu personalitatea anului in Oltenia!
Cititorii Cotidianului Editie Speciala si-au stabilit favoritul din 51 de nominalizari pentru personalitatea anului 2011 in Oltenia.
10 februarie 2012

Cotidianul regional Editie Speciala de Oltenia, editat la Craiova, a lansat la finle anului 2011 catre cititorii sai provocarea de a desemna impreuna personalitatea anului 2011 in Oltenia.

Au fost propuse de redactia ziarului peste 50 de personalitati ale vietii publice, administrative si sociale din Oltenia, intre care 42 de politicieni (europarlamentari, parlamentari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, primari si viceprimari de mari municipii, prefecti, lideri de filiale), sapte sefi de institutii publice de stat (politie, jandarmi), precum si doi lideri sindicali.

Castigatorul detasat in preferintele cititorilor este Ringo Damureanu (foto), presedinte Forta Legii.

In top se regasesc Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, vicepresedinte PSD la nivel national si europarlamanterul PDL  Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al Partidului Popular European, in prezent cea mai mare forta politica a Europei.

In laudatio, redactia publicatiei mentioneaza: "Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii s-a remarcat in anul 2011 prin doua mari reusite: anularea concedierilor colective dispuse in anul 2010 de Consiliul Judetean Dolj si de Primaria municipiului Craiova, salvand astfel locurile de munca a peste 100 de salariati, si deblocarea fondurilor pentru asigurarea salariilor angajatilor CJ Dolj, prin interventiile repetate la ministerele de resort".

Conducerea sindicatului multumeste celor care si-au exprimat votul in aceasta campanie!

Click aici pentru a citi integral articolul:

Comentarii:

Anonim - 09.II.2012 ora 11:04
O alegere perfecta, merita, tot asa si deacum incolo.

Maria Ghimpau - 09.II.2012 ora 11:19
Felicitari si la cat mai multe nominalizari, pozitive bineinteles. Succes in tot ceea ce intreprindeti!

Barbu A. - 10.II.2012 ora 05:00
Felicitari, Domnule Presdinte! Premiul este dovada ca v-ati facut datoria, ca ati pus mai presus de tot si de toate membrii Sindicatului dumneavoastra, Sindicatului nostru!

Anonim - 10.II.2012 ora 12:19
Intr-o societate normala, democratica, opinia publica este, aceea care determina mersul corect al lucurilor. Este o victorie a valorii, a cinstei si inteligentei, impotriva prostiei demagogiei, minciunii, promovate de clasa politica actuala. Faptul ca sunteti alaturi de noi este unul din motivele pentru care suntem puternici. Multumim in numele tutoror!

Stefan Petricean - 11.II.2012 ora 08:11
FELICITARI RINGO !!!!!!!!!!! si felicitari voua tuturor care lucrati impreuna cu Ringo Damureanu. Ma bucur mult de aprecierea publica pe care o are omul si liderul Ringo Damureanu. Cred ca este singurul lider de sindicat care are o asemenea recunoastere publica, ceea ce arata ca face o activitate sindicala care poate fi model pentru ceilalti lideri, dar si ca persoana publica este un om care indeplineste asteptarile celor care l-au ales si au avut incredere in el. Nu este un lucru marunt ca un sindicalist sa fie ales personalitatea anului in contextul unei vieti sociale care se degradeaza pe zi ce trece. Felicitarile mele si ale noastre celor de la CR 6 Nord-Vest pentru Ringo si pentru voi toti care ii sunteti aproape si il sprijiniti in activitate.

adi - 27.II.2012 ora 15:52
Felicitari!

Florian G. - 27.II.2012 ora 17:00
Felicitari Dl. Damureanu si succes pe mai departe