Ce salarii se pot acorda în Administratia locala, din IULIE
Aflati in premiera nationala GRILELE propuse pentru primarii si consilii judetene
12 iunie 2017

Pare incredibil, dar Decizia 794 va putea fi aplicata prin noua Lege a salarizarii !

Sindicatul Administratiei Publice a facut simularile necesare aplicarii noii Legi-cadru a salarizarii în Consilii judetene si primarii, astfel încat sa aduca si cresteri salariale.

Aflati aici cum poate fi aplicata noua Lege a salarizarii în Consilii judetene si primarii, astfel încat sa se poata acorda salarii ca în Decizia 794 si chiar cu cresteri

La 1 iulie 2017, salariile pot creste în primarii si consilii judetene, în medie cu 20%

La cererea unui numar tot mai mare de salariati din unitatile administrativ-teritoriale, membri de sindicat, de a stabili propuneri de salarii pentru functionarii publici si personalul contractual din Administratia publica locala, care sa poata ajuta autoritatile locale, dat fiind ca prin Legea-cadru a salarizarii recent aprobata de Parlament a fost dereglementata salarizarea din primarii si consilii judetene,  organizatia noastra este în masura acum sa va ofere, în premiera nationala, propuneri de GRILE DE SALARIZARE pentru Administratia publica locala, care sa poata fi însusite de ordonatorii principali de credite si apoi aprobate de consiliile judetene sau locale, dupa caz.
 Grilele propuse respecta art. 11 si art. 38 din Legea-cadru recent aprobata, precum si celelalte prevederi din Anexele nr. VIII si IX din lege, astfel încat aceste valori pot fi însusite de autoritatile locale, iar propunerile noastre vin în întampinarea aplicarii legii, cu atat mai mult cu cat stabilirea salariilor urmeaza a se face în fiecare primarie cu consultarea organizatiei sindicale reprezentative.

GRILELE, CU COEFICIENȚI sunt atasate. Putea vedea un rezumat, pe categorii de UAT-uri.

Functionarii publici si angajatii contractuali din Administrația locala (primarii, consilii judetene, institutii publice locale) care doresc sa fie sprijiniti în aplicarea grilelor propuse, sunt rugati sa ne comunice în scris pe e-mail: sindicat@fortalegii.ro sau fax la nr. 0251413042.