2 tineri lideri Forta Legii au ajuns judecatori

               Tanarul jurist de la Consiliul Judetean (CJ) Dolj, Razvan Tudor, fost lider al Sindicatului Administratiei Publice Forta Legii la nivelul CJ Dolj, a castigat recent concursul pentru intrarea in magistratura, organizat la nivel national, la sfarsitul lunii noiembrie 2010.


               Pentru conducerea CJ Dolj vestea este atat buna, cat mai ales rea, dat fiind faptul ca pierde un jurist deosebit de valoros, la numai cateva luni dupa ce un alt consilier juridic, Ionel Potarca, a parasit institutia dupa ce a devenit judecator la Judecatoria Dr. Turnu Severin.


               Cu doar doi ani in urma, un alt tanar deosebit de valoros a intrat in corpul magistratilor. La mijlocul anului 2008, consilierul juridic de la Primaria mun. Slatina, Costinel Staiculescu, secretar general al Sindicatului din Administratia Publica Olt Consilium, a obtinut prin concurs postul de judecator, in prezent activand cu succes la Judecatoria Constanta.


                Toate aceste succese reprezinta dovezi care demonstreaza fara echivoc ca in administratia publica si in sindicatele din aceasta ramura sunt oameni deosebit de valorosi, care au adus o plusvaloare deosebita atat institutiilor la care au activat sau activeaza, cat si organizatiilor sindicale chemate sa apere drepturile si sa reprezinte interesele functionarilor publici si personalului contractual.


               Din pacate, sistemul administratiei publice nu mai poate folosi in continuare acesti oameni sau altii care vor continua sa plece catre posturi mai bune, in primul rand din cauza salariilor de mizerie cu care actuala guvernare rasplateste lucratorii din aceasta ramura de activitate.


               Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii ii felicita in mod public pe colegii care au avut curajul sa-si urmeze cariera profesionala si sa-si demonstreze valoarea profesionala deosebita.


               Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii va continua sa-si reprezinte cu succes membrii de sindicat, avand angajati consilieri juridici deosebit de performanti, care au repurtat in ultimii ani nenumarate succese in Justitie, atat impotriva autoritatilor si institutiilor publice, cat si impotriva Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Dra. cons. jur. Nicoleta Baloiu, sau dna. cons. jur. Claudia Epure, secretar general SAP Forta Legii, sunt exemple pozitive pentru cei pe care sindicatul ii reprezinta.


               Felicitari tuturor !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*