Acord colectiv MAI 2017

Acord colectiv pentru politisti

Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual ”Forta Legii” a negociat si semnat, impreuna cu Ministerul Afacerilor Interne si celelalte federatii sindicale reprezentative, Acordul colectiv privind raporturile de serviciu ale politistilor.

La negocierea acordului colectiv, federatia noastra a fost reprezentata de dl. Vasile Lincu, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor ”Pro Lex”, mandatat in acest sens de presedintele Forta Legii, dl. Ringo Damureanu.

              Mentionam ca USFPPC ”Forta Legii” este reprezentativa la nivelul sectorului de activitate „Administraþie Publica”, conform Sentintei nr. 13 RZ  / 2016, definitiva, pronunþata la data de 09.11.2016 de Tribunalul Bucuresti – Secþia a V-a Civila in Dosarul nr. 35605/3/2016.

              La negocierile purtate cu Ministerul Afacerilor Interne, USFPPC ”Forta Legii” a participat in calitate de federatie sindicala reprezentativa la nivel de grup de unitati I.G.P.R., unitaþi teritoriale aflate in subordinea acestuia, Directia Generala de Poliþie a Municipiului Bucuresti, inspectorate judeþene de poliþie si instituþiile de invaþamant si pregatire continua a personalului, conform Sentintei nr. 9 RZ  / 2016, definitiva, pronunþata la data de 21.11.2016 de Tribunalul Bucuresti – Secþia a III-a Civila in Dosarul nr. 40762/3/2016.

              Federatia noastra sindicala face parte ca membru din Confederatia Sindicala Nationala ”Meridian”, reprezentativa la nivel national, membru al Confederatiei Europene a Sindicatelor Independente (CESI), cu sediul la Bruxelles.

ATASAT – Acordul negocial si semnat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*