E sigur ! Mergem la REFERENDUM

            Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a decis luni cu majoritate de voturi ca procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost respectata si ca se justifica interimatul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, in functia de sef al statului. In urma acestei decizii, domnul Antonescu va prelua azi functia de presedinte interimar al Romaniei.


            In plus, CCR a decis ca sesizarile de neconstitutionalitate in cazurile revocarii lui Vasile Blaga si Roberta Anastase de la sefia Senatului, respectiv Camerei Deputatilor, sint inadmisibile. Singurul punct in care CCR a „intors” o decizie a guvernului USL este cel referitor la limitarea puterilor Curtii Constitutionale.


            Presedinte interimar al Senatului va fi senatorul liberal Petru Filip, iar presedinte interimar al PNL va fi actualul ministru al Economiei, Eugen Chitoiu, vicepresedinte al partidului.


            Referendumul pentru demiterea domnului Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei va avea loc duminica, 29 iulie 2012, intre orele 8.00-20.00.


            Biroul Permanent al Sindicatului Administratiei Publice Forta Legii recomanda tuturor membrilor de sindicat si familiilor acestora sa manifeste o atitudine civica responsabila si sa se prezinte la referendum.


            Biroul Permanent a intocmit o lista cu principalele masuri nepopulare indreptate impotriva salariatilor bugetari din Romania in perioada 2009 – 2012 si demersurile presedintelui Traian Basescu fata de fiecare dintre aceste masuri, atasata prezentului Comunicat.


            Biroul Permanent reaminteste tuturor membrilor de sindicat si opiniei publice din Romania ca, inca din luna aprilie 2010, membrii organizatiei noastre au iesit cu miile in strada in Capitala, in Craiova, la Slatina, Targoviste etc., impotriva masurilor de extrema austeritate indreptate impotriva noastra in vremea guvernarii PDL-UDMR-UNPR. 


            La acea vreme, protestatarii Forta Legii au fost printre primii cetateni din Romania, daca nu chiar primii, care au scandat „Jos Basescu!”.


http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/sindicalistii-de-la-forta-legii-ai-mintit-domnule


http://www.ziare.com/stiri/proteste/craiova-protestele-functionarilor-au-pus-probleme-la-festivalul-de-teatru-video-1012168


http://www.mediafax.ro/social/craiova-sindicalisti-ai-administratiei-publice-au-protestat-prin-dansul-pinguinului-video-6070198


http://www.dolj.radicalonline.info/functionari-din-craiova-au-protestat-din-cauza-scaderii-salariilor.html


http://www.oltenasul.ro/peste-o-mie-de-sindicalisti-la-mitingul-forta-legii/


http://www.fortalegii.ro/miting-craiova.php


http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idcat=11&idstire=95579&title=Forta-Legii-acuza-sabotajul-PDL


http://www.fortalegii.ro/miting-bucuresti.php


http://www.fortalegii.ro/miting-targoviste.php


http://www.fortalegii.ro/miting-slatina.php


http://www.telegrafonline.ro/1226527200/articol/69995/8222forta_legii8221_face_miting.html

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*