Elena Costea, Prefect de Dolj

         Elena Costea, fost inspector-sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OPC) Dolj este incepand de azi persoana desemnata de guvernul Victor Ponta sa ocupe functia de Prefect al judetului Dolj.


         Doamna Costea este membru al Sindicatului Administratiei Publice (SAP) Forta Legii inca din vremea cand detinea functie publica la OPC Dolj, respectiv din 4 februarie 2009.


         Din 25 octombrie 2010 pana luni, 7 mai 2012, actualul prefect s-a alaturat echipei Forta Legii, facand parte din aparatul de specialitate al organizatiei, in care a lucrat cu contract individual de munca, fiind suspendata de drept in aceasta perioada din functia publica detinuta la OPC.


          Ca urmare a hotararii Guvernului Victor Ponta, in prima sa sedinta de ieri, de demitere a tuturor prefectilor si subprefectilor, dna. Elena Costea a fost desemnata sa ocupe aceasta inalta functie publica. Este si o premiera pentru judetul Dolj, fiind prima femeie care ocupa aceasta cea mai inalta functie.


        Membrii echipei Forta Legii ii ureaza noului prefect de Dolj sanatate, putere de munca si un mandat plin de realizari! 


http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idcat=11&idstire=105533&title=Elena-Costea–investita-prefect-de-Dolj.html


http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/noul-prefect-de-dolj-%E2%80%9Cvom-demonstra-ca-noi-suntem-altfel%E2%80%9D.html


CV-ul doamnei prefect: http://www.stirilazi.ro/cv-ul-elenei-costea-prefectul-judetului-dolj.html#.T7IIzehSRqw

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*