EVENIMENT

Asociatia “R E A C T”, cu sediul in Bucuresti, str. CA Rosetti nr. 24, Sect.2,


in parteneriat cu Sindicatul Administratiei Publice “Forta Legii”


au desfasurat vineri, 19 iunie 2015, in statiunea Calimanesti-Caciulata, o sesiune gratuita de instruire privind problematica accesului egal la o viata profesionala implinita a tuturor persoanelor – indiferent de gen, etnie, varsta sau de alte criterii ce ingradesc drepturile omului, sesiune la care au participat membrii de sindicat FORTA LEGII.


Specialistii in egalitate de sanse din cadrul Asociatiei React, alaturi de reprezentanti ai Sindicatului Administratiei Publice “Forta Legii” au dezbatut impreuna cu participantii, intr-un mod interactiv si aplicat, tema sesiunii:
Stereotipurile: piedici in viata profesionala ?


           Evenimentul a fost ultimul din seria de celor sase sesiuni despre egalitatea de sanse dintre femei si barbati pe piata muncii, organizate pentru angajatii din mass-media si societatea civila, prin proiectul “Sansa unei vieti mai bune pentru femeile din regiunea Sud Vest Oltenia”, promovat sub numele de Scoala de antreprenoriat pentru femei cu initiative responsabile (S.A.F.I.R.) Sud Vest Oltenia. Proiectul este implementat de Asociatia React, cofinantat din Fondul Social European, prin programul POSDRU 2007-2013. Investeste in Oameni!


Atasat prezentului comunicat – INVITATIA la eveniment

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*