Grabiti-va sa cereti bilete

            In urma intalnirii de azi cu conducerea Casei Teritoriale de Pensii Dolj a fost repartizata prima serie a biletelor de odihna pentru anul 2011, sindicatulului nostru revenindu-i un numar de 21 de bilete de odihna incepand cu data de 7 iulie.


            Atasam lista biletelor contractate si rugam membrii de sindicat interesati sa plece in concediu in perioada mentionata sa ne contacteze telefonic, in cel mai scurt timp posibil pentru a putea intra in posesia biletului de odihna, completand modelul de cerere atasat, pentru fiecare dintre solicitanti.


            Biletele de odihna, au durata de 6 zile, se acorda asiguratilor sistemului public de pensii care isi desfasoara activitatea in institutiile publice in care nu este reglementata, potrivit legii, constituirea fondului social cu aceasta destinatie, precum si sotilor/sotiilor si copiilor minori ai acestora. Beneficiarii platesc 50% din pretul biletelor. Sotii acestora platesc 50% din pretul biletelor daca sunt angajati in institutii publice in care nu este reglementata constituirea fondului social, sau integral, in caz contrar. Pentru copii se plateste 25% din pretul biletului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*