Ieri a avut loc sedinta liderilor Forta Legii din Dolj. Azi, la Olt

Ieri, 24 martie 2010, liderii de sindicat din Administratia publica din judetele Dolj si Olt „Forta Legii” s-au reunit in sedinte la Craiova,  incepand cu orele 8.45, la Sala Mare de sedinte a Consiliului Judetean Dolj.


Prezenta liderilor la sedinta a fost obligatorie si s-a facut din timpul programului normal de lucru, pentru activitati sindicale, conform art. 35 din Legea Sindicatelor nr. 54 / 2003.


Sedinta a fost condusa de presedinte Uniunii Forta Legii, dl. Ringo Damureanu si liderul SAP Olt Consilium, dl. Octavian Chelemen, vicepresedinte UFL, la acestea au participat si liderii din acest judet ai Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor „Pro Lex”, afiliat la Uniunea Forta Legii.


Cei 83 de lideri de sindicat prezenti la sedinta au decis in unanimitate organizarea de actiuni de protest – miting la Craiova in 28 Aprilie a.c..


Azi, sedinta liderilor din Administratia publica din judetul Olt a avut loc la Slatina la care au fost prezenti 80 de lideri care au decis in unanimitate organizarea de actiuni de prostest – miting la Slatina in 21 Aprilie a.c.


Intalnirile au loc dupa ce Biroul Executiv al Uniunii Forta Legii, intrunit la Bucuresti in data de 10 martie, a decis sa convoace liderii de sindicat pentru a organiza in randul membrilor de sindicat un recensamant al problemelor pe care le au si Referendum cu privire la participarea la proteste astfel incat, in functie de acestea, Uniunea sa organizeze in cursul lunii aprilie a.c. actiuni de protest in mai multe municipii resedinta de judet din tara, in care avem membri de sindicat, prin care sa atragem atentia cu privire la poblemele cu care ne confruntam. In urma acestei decizii, s-au stabilit deja date pentru alte mitinguri, in: Targoviste (jud. Dambovita) – 14 aprilie, Slatina (jud. Olt) – 21 aprilie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*