Lobby național pentru modificarea Legii salarizării

Sindicatul Național „Forța Legii” recomandă tuturor primarilor, secretarilor, funcționarilor publici și angajaților contractuali din primării să facă lobby până în data de 24 Mai 2019 pe lângă toate forțele politice aflate în campanie electorală pentru modificarea Legii salarizării în interesul personalului din Administrația publică locală, pentru:

  • creşterea cu 1 punct a coeficienților de salarizare pentru primari și viceprimari
  • eliminarea pragului ”sub 3.000 locuitori” din Anexa IX din Legea salarizării
  • reglementarea distinctă a nivelului maxim de salarizare a secretarilor, prin excepție, fără a depăşi nivelul indemnizaţiei lunare a primarului
  • salarizarea celorlalte funcţii la nivelul maxim al viceprimarului inclusiv majorările cu 25% prevăzute la art. 16 alin. (2) din Legea-cadru nr. 153/2017
  • grilă unică de salarizare pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale ”Administrație”

 Vă rugăm ca tuturor politicienilor care vă vor vizita în perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare să le transmiteți memoriul atașat, care conține revendicările personalului din primării, în urma numeroaselor consultări avute în toată țara.

Pentru orice probleme întâmpinate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați !

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*