Proteste amanate

Intalnirea federatiilor sindicale din sectorul bugetar, care urma sa aiba loc azi in Capitala, s-a amanat. Scopul reunirii federatiilor sindicale bugetare, intre care si Uniunea Forta Legii, este de a organiza impreuna viitoarele proteste.


Dl. Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA), federatie sindicala reprezentativa la nivel national pe ramura Administratie Publica, a transmis o scrisoare presedintelui Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual „Forta Legii”, dl. Ringo Damureanu, prin care a lansat invitatia ca, impreuna cu celelalte federatii sindicale reprezentative din sectorul bugetar, indiferent de confederatia la care sunt afiliate, sa aiba o intalnire in vederea punerii in comun a actiunilor sindicale din aceasta toamna, pentru a asigura eficienta si eficacitatea acestora, intalnire care urma sa aiba loc azi.


Motivul amanarii il constituie faptul ca in aceasta perioada multi sindicalisti romani se afla la Bruxelles, unde participa la proteste organizate la sediul Uniunii Europene, ceea ce a facut ca la invitatia FNSA pentru intalnirea de azi sa raspunda doar doua federatii sindicale – Uniunea Forta Legii si Fderatia Columna, afiliata la CNSLR-Fratia.


Data reluarii demersului FNSA va fi comunicata in cel mai scurt timp celorlalte structuri sindicale bugetare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*