REDUCERI LA ANALIZE MEDICALE ȘI MEDICAMENTE pentru membrii Forța Legii

Reducerile la ANALIZE MEDICALE ȘI MEDICAMENTE

Pentru că suntem interesați de sănătatea membrilor noștri, am demarat negocieri cu farmacii și laboratoare de analize medicale, în urma cărora dorim să obținem AVANTAJE pentru membrii ”Forța Legii”.

În legătură cu fiecare dintre AVANTAJELE obținute pentru membrii noștri, vă vom ține la curent pe măsura finalizării negocierilor și materializării ofertelor.

Analize medicale cu reducere 10%

Laboratorul de analize medicale RENAMED din Craiova, situat str. Unirii nr. 143, a fost creat în anul 2008 în Craiova, având în spate experiența holding-ului Renamed Farma, înființat în 1994.

Laboratorul este acreditat RENAR, având implementat un sistem al calității conform standardului de calitate SR EN ISO 15189:2013. Se află în relație contractuală cu CAS Dolj și Casa OPSNAJ.

Membrii de sindicat și familiile acestora beneficiază de 10% discount pentru fiecare analiză,pe baza adeverințelor de membru de sindicat eliberate în prealabil de organizația noastră.

Medicamente cu reducere 10% la rețete și 2% fără prescripție

Grupul de farmacii TREI F din Craiova are în componență 8 farmacii în municipiul Craiova, situate astfel: sediul principal Calea București bl. 17B parter.

Puncte de lucru: Spital – str. Tabaci nr. 18, str. Împăratul Traian bl. P2-3, Beladona – str. Sărarilor nr. 28J, Center – str. Unirii nr. 14, Rotonda – str. Calea București bl. A11 sc. 1 ap. 2, Titulescu – bd. N. Titulescu bl. E4 sc. 1 ap. 3, Craiovița – str. G. Enescu nr. 79

Membrii de sindicat și familiile acestora beneficiază de 10% discount pentru medicamentele pe bază de prescripţii medicale (reţete decontate de CAS Dolj şi Casa OPSNAJ) şi 2% discount pentru medicamentele fără prescripții medicale, pe baza adeverințelor de membru de sindicat eliberate în prealabil de organizația noastră.

Persoanele interesate de AVANTAJELE acestor colaborări, sunt rugate să se adreseze organizației noastre.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*