Zgonea, Presedinte al Camerei Deputatilor

             Deputatul PSD de Dolj Valeriu Zgonea, ales in acesta functie pe colegiul Segarcea, lider al grupului PSD din Camera Deputatilor, este, incepand de marti, noul Presedinte al Camerei Deputatilor, fiind ales cu 161 de voturi pentru in aceasta functie, in cadrul unei sesiuni extraordinare a Camerei inferioare a Parlamentului. 

             La vot nu au participat deputatii PDL si cei ai UDMR. Au fost prezenti 177 de deputati. Dupa ce a fost ales, Zgonea a spus de la tribuna Camerei ca este un moment foarte important in viata sa pentru care a muncit foarte mult. El le-a multumit colegilor care l-au votat dar si ‘milioanelor de pensionari care astazi au simtit ca ceva se schimba in Romania‘. ‘Vreau sa le multumesc acelor oameni care s-au simtit umiliti in trei ani si jumatate si au simtit ca in Parlamentul Romaniei cel care conduce si are functie de presedinte nu-i reprezinta si i-a umilit, celor care s-au simtit prin asumari de raspundere si prin voturi numarate aiurea ca nu sunt reprezentati in Parlament. Si poate vreau sa-i multumesc unui om care acum cativa ani de zile mi-a dat unul dintre cele mai elocvente exemple de drumul gresit pe care Roberta Anastase a adus aceasta institutie – domnului Sobaru – care a facut poate cea mai importanta declaratie politica pe care vreodata Parlamentul Romaniei a putut sa o faca’, a mai spus Zgonea.


             Mentionam ca Valeriu Zgonea este o personalitate recunoscuta si in Oltenia, fiind in topul celor mai cunoscute personalitati din acesta regiune pe anul 2011. http://editie.ro/mod.php?mod=stiri&idcat=12&idstire=104847&title=Ringo-Damureanu–personalitatea-anului-2011

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*