2020, un An mai bun

Biroul Permanent Executiv al Sindicatului Național ”Forța Legii”, a definit azi prioritățile Sindicatului pentru anul 2020:

– Păstrarea locurilor de muncă va fi prioritatea ”zero” a anului

SNFL va milita pentru ca niciunul dintre lucrători să nu-și piardă locul de muncă în anul în care am intrat, un an electoral, cu mari riscuri pentru lucrători.
Concedierile colective trebuie evitate. Împotriva evaluărilor nelegale se va acționa în instanță, mai ales a celor cu calificativul ”nesatisfăcător”, care conduc la încetarea raportului de serviciu. Cercetările disciplinare vor fi tratate de Sindicat cu același maxim interes, ca și în anii anteriori.

– Salarizarea, rămâne o problemă de continuă actualitate

Stabilirea salariilor de bază, acordarea sporurilor, plata indemnizației de hrană și a voucherelor de vacanță sunt probleme de care ne vom ocupa în continuare, pentru toți membrii de sindicat.

– Activitatea în Justiție, punctul nostru forte

Echipa noastră de apărători proprii, cu excelente rezultate în materie de litigii de muncă și contencios administrativ, va fi alături de toți membrii de sindicat în anul 2020 cu servicii de asistență juridică și reprezentare în instanță, dar și în comisii de disciplină. Executările silite se vor face prin executori judecătorești, ori de câte ori se vor întâmpina probleme de executare.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*