Actualitatea

Bruxelles:   Luxemburghezul R. Wolff si neamtul K. Heeger vor conduce Confederatia Europeana a Sindicatelor Independente

      La finele saptamanii trecute, joi si vineri, 1 – 2 decembrie, la Bruxelles a avut loc cel de-al VII-lea Congres ordinar al Confederatiei Europene a Sindicatelor Independente (CESI). Tara noastra, prin Confederatia Sindicala Nationala Meridian, a avut dreptul la un singur reprezentant in cadrul acestui eveniment.

       Romain Wolff (Luxemburg – foto) si Klaus Heeger (Germania) vor conduce CESI, in calitate de presedinte si, respectiv, secretar general, pentru inca un mandat de 4 ani. 
       7 vicepresedinti si un trezorier, alesi de Congres, vor completa echipa de conducere a CESI.

       Din partea Romaniei, la Congres a participat Claudia-Ionela Ciausu – Sindicatul Administratiei Publice ”Forta Legii”.

Alba-Iulia:   Presedintele Forta Legii, Ringo Damureanu, a luat parte la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei

       Presedintele Forta Legii, Ringo Damureanu, a asistat joi, 1 Decembrie, la Alba-Iulia, la manifestarile prilejuite de aniversarea a 98 de ani de la Marea Unire a principatelor romane.

        La evenimentul prilejuit de Ziua Nationala a Romaniei au participat personalitati marcante ale vietii politice, sociale, stiintifice si culturale, incepand cu presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache si vice-premierul Costin Borc, sefi de partide, de autoritati si institutii, precum si un public extrem de numeros.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*