APEL la greva

         In urma amplei manifestatii din data de 27 octombrie a.c., dupa care Parlamentul a hotarat sa mentina actualul Guvern Boc, cele cinci Confederatii sindicale reprezentative s-au declarat decise sa continue actiunile de protest. 


          Recent, confederatiile sindicale au adresat un apel tuturor salariatilor nemultumiti de masurile Executivului sa se soliderizeze intr-o noua actiune de protest menita sa determine Guvernul sa renunte la impunerea unor masuri absurde.


        Confederatia Nationala Sindicala “Cartel ALFA”, Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania – “Fratia”, Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania, si Confederatia Sindicala Nationala Meridian, la care suntem afiliati, au cerut TUTUROR LUCRATORILOR din Romania sa intrerupa voluntar activitatea in fiecare zi de miercuri, in intervalul orar 12.00 – 16.00.


          Federatia noastra sindicala – Uniunea Forta Legii -, in urma primirii documentului sus-mentionat a constatat faptul ca acest apel nu indeplineste conditiile prevazute de Legea nr. 168 / 1999, privind solutionarea conflictelor de munca.


          In absenta unui document legal intocmit, pentru a preintamina problemele care ar putea aparea la adresa membrilor de sindicat, lasam la aprecierea membrilor de sindicat cu privire la participarea la aceasta actiune de protest.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*