Aprecieri pozitive

           In urma postarii comunicatului din 16 august cu ocazia aniversarii a unsprezece ani de la infiintarea organizatiei, vizitatorii site-ului nostru si-au exprimat opiniile referitoare la modul de lucru si activitatea desfasurata de aceasta de-a lungul timpului.


           O parte din opiniile exprimate prin intermediul postei electronice le postam in continuare. 


Claudiu L: „LA MULTI ANI! ESTE SINGURUL SINDICAT CARE A DAT DOVADA DE MULTA GRIJA PENTRU CEI AFLATI IN SUFERINTA! VA FELICIT PENTRU INTREAGA ACTIVITATE, SI VA UREZ MULT SUCCES IN CONTINUARE! CU STIMA SI CONSIDERATIE, LAZEANU CLAUDIU.”


csnmeridian@yahoo.com: „STIMATI COLEGI  ai sindicatului” FORTA LEGII”,
          Varsta pe care o aniversati poate parea tanara, dar pentru o organizatie care are permanent in atentia si preocuparile sale apararea drepturilor salariatilor, in acest context economic, social si politic foarte dificil, putem spune cu certitudine ca sunteti un sindicat matur care v-ati asumat responsabilitati  majore si in buna parte le-ati si realizat. La ceas aniversar, Biroul Executiv al C.S.N. MERIDIAN  va transmite urari de sanatate, succese in activitatea ce o desfasurati si un calduros La multi ani!”
 
neamtu_2007@yahoo.com: „Matei Mariana Lica a cistigat procesul nu pentru ca dispozitia era nelegala si fapta sa nu a existat ci din cauza unui viciu de forma a dispozitiei”


ioanacuna@yahoo.com„Sa fiti sanatosi si la fel de corecti, promti si activi ca pina in prezent.”


lincuangi@yahoo.com– doamna Angela Lincu, Secretar general Revista „ProLex„: „Depuneti o munca remarcabila si pentru acest lucru meritati din plin recunostinta si respect. LA MULTI ANI!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*