ATENTIE, functionari !

              Membrii de sindicat Forta Legii din administratia publica centrala si directiile deconcentrate organizate la nivel judetean ale ministerelor si autoritatilor publice centrale vor primi sprijin total impotriva concedierilor dispuse de Guvernul Ponta prin Ordonanta de urgenta nr. 77 / 2013.


              Aceasta decizie a fost luata vineri, 6 septembrie 2013, in cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Executiv al Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii”.


„Vom acorda asistenta juridica gratuita si reprezentare gratuita in toate procesele, inclusiv in faza de recurs, pentru toti membrii de sindicat care ar putea fi afectati in aceasta perioada de masurile de reducere cu 4% a personalului, dispuse de actualul Cabinet”, a declarat liderul Forta Legii, Ringo Damureanu.


Potrivit reprezentantilor departamentului Juridic al organizatiei, membrii de sindicat care ar putea fi vizati de reducerea cu 4% a personalului trebuie sa se adreseze de indata Sindicatului, pentru a putea urma in termen procedurile prevazute de lege.


inf. Lucia Luiza STEFANEL


Consilier comunicare, SAP Forta Legii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*