Autonomia Ținutului Secuiesc, adoptată de Camera Deputaților!

Dovada Trădării de Neam și Țară a celor ce ne conduc
Autonomia Ținutului Secuiesc, adoptată de Camera Deputaților!

Parlamentul Trădării a comis-o cel mai grav din 1990 încoace. Propunerea legislativă privind Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc a fost adoptată tacit în data de 28 aprilie a.c. de Camera Deputaților, după ce Sindicatul Național ”Forța Legii” și alte organizații sindicale și civice responsabile au cerut conducerii Camerei Deputaților să nu facă acest act de trădare națională.

Am spus NU separatismului pe criterii etnice și enclavizării României. NU ruperii Transilvaniei.

Pe data de 10 martie 2020 am înregistrat chiar la Camera Deputaților o Scrisoare Deschisă pe care am adresat-o domnilor Președinți Trădători ai Camerei Deputaților și Senatului și domnilor Președinți Trădători ai Grupurilor parlamentare din Camera Deputaților și Senat.

Alături de Octavian Chelemen, președintele Sindicatului din Administrația Publică ”Consilium”, Claudia Epure, Secretar general al Sindicatului Național ”Forța Legii”, am transmis că am luat act cu îngrijorare de Propunerea legislativă privind ”Statutul de autonomie a Ținutului Secuiesc”, introdusă în Parlament de deputații UDMR Kulcsár-Terza József-Győrgy și Bíró Zsolt-István, și am rugat Președinții Trădători din Camera Deputaților și Senat să susțină respingerea în Parlament a acestei inițiative, ținând seama și de avizul negativ al Consiliului Economic și Social din România, în care sindicatele și patronatele românești s-au opus prin vot inițiativei parlamentare antinaționale.

Același semnal a fost transmis și de alți patrioți români, precum Maxim Rodrigo, în numele Confederației Sindicale Naționale ”Meridian”, Giani-Mircea Florescu, președintele ”Asociación Socio-Cultural Romanati” din diaspora, sau col. Mircea Dogaru, istoric militar, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere (SCMD).

Prin aprobarea tacită a Statutului de autonomie a Ținutului Secuiesc, conducerea Camerei Deputaților a încălcat jurământul de credinţă depus faţă de ţară şi popor, în care acești aleși trădători au jurat credinţă României, au jurat să respecte Constituţia şi legile ţării, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României, onoare şi fidelitate față de popor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*