Bani de salarii pentru 2011

             In urma demersurilor Forta Legii, in vederea majorarii nivelului maxim al cheltuielilor de personal aprobat pentru judetul Dolj, aferente anului 2011, Ministerul Finantelor Publice (MFP) a majorat nivelul maxim al cheltuielilor de personal aprobat pe anul 2011 pentru judetul Dolj cu suma de 3500 mii lei, care se adauga la cele 460.000 mii lei anterior aprobate.


             Suma necesara Consiliului Judetean Dolj pentru plata salariilor pe lunile noiembrie si decembrie 2011 este de 2900 mii lei, care poate proveni din suma aprobata suplimentar pentru judetul Dolj cu aceasta ocazie. Cu toate acestea, reprezentantii MFP au trimis conducerea Consiliului Judetean Dolj catre Directia Generala a Finantelor Publice Dolj, care ar trebui sa aprobe redistribuirea acestor sume la nivelul judetului Dolj.


             In ceea ce priveste solicitarea C.J. Dolj de suplimentare a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata, secretarul de stat din MFP Gheorghe Gherghina (foto) a precizat ca aceasta cerere „va fi analizata” cu ocazia rectificarii bugetului de stat pe anul 2011, „in functie de posibilitatile bugetului de stat„.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*