BUCURESTI: Conferinta nationala a femeilor, la inceput de noiembrie

              Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, impreuna cu Confederatia Nationala Sindicala Meridian si Federatia Agricultorilor Fermierul, organizeaza o conferinta nationala a femeilor, avand ca tema rolul si implicarea acestora in dialogul social, egalitatea de sanse si de tratament.


              Conferinta „Rolul si implicarea femeilor in dialogul social – egalitate de sanse si de tratament pentru femei si barbati” va avea loc in data de 6 noiembrie 2013, la Bucuresti.


              Participantele vor avea asigurata cazarea, micul dejun, pranzul si cina din seara zilei de 5 noiembrie pana in dimineata zilei de 7 noiembrie a.c. si pauze de cafea in timpul conferintei. Persoanelor din afara Capitalei li se va asigura decontarea integrala a transportului dus-intors la Bucuresti.


              Cheltuielile vor fi sustinute printr-un proiect cu finantare europeana.


              Birourile Executive ale S.A.P. „Forta Legii” si S.A.P. „Consilium” sustin si incurajeaza participarea femeilor din administratia publica si serviciile publice la acest eveniment.


              Persoanele de sex feminin, membre de sindicat, interesate de participarea la acest eveniment si care nu au mai participat la niciun eveniment organizat prin proiectul implementat de CSN Meridian vor putea opta pentru participarea la conferinta nationala, in ordinea solicitarii si in limita locurilor disponibile.


              Cazarea participantelor si desfasurarea conferintei vor avea loc la RIN GRAND HOTEL Bucuresti, Soseaua Vitan-Barzesti nr. 7 D.


              Persoane de contact:


– dra. Luiza Stefanel, consilier SAP Forta Legii, tel. 0251.419405, 0351.444144, mobil: 0766.717278


dra. Madalina Andreescu, consilier juridic SAP Consilium, tel. 0249.511094, mobil: 0767.256086


ATASAT – formularul de confirmare a participarii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*