Aniversare

                  Biroul Premanent Executiv al Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii” ii transmite pe aceasta cale un calduros „La Multi Ani !” cu ocazia aniversarii zilei de nastere domnului Dumitru Fornea, reprezentantul lucratorilor din Romania in Comitetul Economic si Social European de la Bruxelles.


                  Prin sprijinul permanent acordat in ultimii ani organizatiei noastre, multor lideri, dar si membrilor de sindicat din administratia centrala, pentru rezolvarea unor probleme deosebit de delicate avute in timp cu conducerile administrativ-politice, domnul Fornea s-a dovedit un adevarat si real prieten pentru Forta Legii.


                  Nu in ultimul rand, Dumitru Fornea (foto dreapta) a fost prezent la multe evenimente organizate de noi in ultimii ani, in special in tara, participand la evenimente locale si conferinte regionale si judetene.


                  In ultima perioada, la solicitarea EURANET – platforma europeana de colaborare pentru mai multe posturi de radio din Statele Membre ale Uniunii Europene, domnul Fornea a participat la realizarea unor reportaje pe tema ocuparii in sectorul agricol:
 
http://www.antenasatelor.ro/euranetplus/item/cariere-la-tara.html?category_id=28
 
                  Domnia sa nu este la prima colaborarea cu EURANET:
 
http://antenasatelor.ro/euranetplus/item/munca-nedeclarata-din-agricultura.html
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*