CONGRESUL SAP Forta Legii, la final

             Congresul Sindicatului Administratiei Publice Forta Legii, desfasurat in conditii statutare azi la Craiova, la Sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Dolj, s-a bucurat de participarea membrilor Biroului Executiv si a majoritatii liderilor si viceliderilor sindicatului.


             Membrii Congresului au adoptat Raportul de activitate pentru perioada 11 mai 2007 – 7 mai 2011.


             Delegatii prezenti la Congres au desemnat la conducerea organizatiei in calitate de Presedinte, prin vot secret, cu unanimitate de voturi  pe dl. Ringo DAMUREANU, care a fost practic reales in aceasta functie. La propunerea Presedintelui a fost revalidata in functia de Secretar General dna. Claudia EPURE, consilier juridic in cadrul organizatiei. Mandatul de vicepresedinte al domnului Nicolae Florescu continua sa se exercite, nefiind incheiat.


             Congresul a acordat mandat expres Biroului Executiv sa propuna modificari la Statutul Sindicatului, imediat dupa intrarea in vigoare a Legii Codului de Dialog Social, propunerile urmand a fi supuse procedurii transparentei decizionale, iar mai apoi adoptate de Consiliul Sindicatului, abilitat in acest sens de Congres.


             Strategia generala a Sindicatului pentru perioada urmatoare, adoptata prin rezolutia Congresului va cuprinde formarea liderilor, implicarea organizatiei in dialogul social la nivel local, existenta in media nationala, regionala si locala si redactarea mai multor propuneri de legiferare pe domeniile de interes sindical.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*