Cum contestam salariile din 2011

              Guvernarea actuala nu le-a readus bugetarilor in 2011 nici macar salariile de la inceputul anului 2010, neafectate de reducerea cu 25%.


              Actele administrative emise de autoritatile si institutiile publice angajatoare si comunicate functionarilor publici si angajatilor cu contract de munca au putut fi contestate cu o urgenta maxima – in doar 5 zile de la comunicare. Procedura in acest sens a fost prezentata in Comunicatul http://www.fortalegii.ro/comunicat.php?id=268 de pe site-ul nostru www.fortalegii.ro.


              Mai multi membri de sindicat ne-au informat ca au primit salariile pe luna ianuarie 2011, mai mici decat cele din iunie 2010, fara a li se fi emis si comunicat acte administrative de reincadrare in functiile publice sau contractuale detinute, solicitand Sindicatului informatii despre modul in care pot contesta aceasta situatie.


              Atasat prezentului Comunicat veti putea gasi formularele corespunzatoare functionarilor publici si, respectiv, personalului contractual care au primit salariile in 2011 mai mici decat cele din iunie 2010, fara a li se fi emis si comunicat acte administrative de reincadrare in functiile detinute, precum si instructiunile de completare si expediere catre Sindicat.


FOARTE IMPORTANT !!!: In situatia in care, indiferent de data, vi se vor comunica acte administrative de reincadrare in functiile detinute incepand cu 01 ianuarie 2011, este obligatoriu de parcurs procedura contestarii IN TERMEN DE 5 ZILE, prezentata in Comunicatul http://www.fortalegii.ro/comunicat.php?id=268 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*