De-a dreptul revoltator !!

          Sindicatul Administratiei Publice „Forta Legii” dezaproba conduita actualului Prefect de Dolj, dl. Eugen Georgescu, care a decis sa nu permita niciunei organizatii civice din judet sa depuna coroane de flori în cadrul ceremoniei de la Craiova, de mâine, 22 Decembrie 2009.
          Sindicatul nostru, unica organizatie sindicala reprezentativa la nivelul Administratiei Publice a judetului Dolj, independenta de partidele politice si de structurile guvernamentale, a aratat recent, printr-o adresa oficiala, ca este interesata ca în ziua 22 Decembrie 2009 sa aduca un omagiu eroilor Revolutiei române din Decembrie 1989 si i-a cerut Prefectului Eugen Georgescu sa ne permita depunerea unei coroane de flori în cadrul ceremoniei oficiale organizate la Craiova de Institutia Prefectului judetului Dolj, aratând ca suntem dispusi sa achitam eventualele costuri ocazionate de eveniment.
          Domnul Georgescu nu a permis organizatiei noastre sa participe la aceasta ceremonie, sustinând ca „doar institutiile” vor depune coroane si ca „Revolutia n-au facut-o sindicatele”.
          Dorim sa îi reamintim domnului Georgescu, vremelnic ocupant al scaunului de Prefect, ca nu „institutiile” domniei sale au facut Revolutia, ci oamenii, ca prima scânteie a caderii Comunismului a pornit de la un Sindicat, în Polonia, iar în România, în Decembrie 1989, „institutiile” trageau cu arma în populatia civila.
          Si pentru ca Dumneavoastra sa ajungeti Prefect au murit oameni, domnule Eugen Georgescu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*