Dezbatere la Parlament


              Reprezentantii Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual Forta Legii, impreuna cu cei ai celorlalte federatii si confederatii reprezentative la nivel national au raspuns miercuri, 7 martie 2012, invitatiei liderilor Uniunii Social Liberale, Victor Ponta si Crin Antonescu, de a dezbate principalele probleme de interes comun care privesc lucratorii din romania si organizatiile legale ale acestora:  legislatia muncii si a dialogului social, salariul minim pe economie, securitatea si sanatatea la locul de munca, precum si problemele specifice fiecarui sector de activitate.


              Intalnirea a avut loc la Palatul Parlamantului.
              Delegatia Uniunii Forta Legii a fost condusa de dl. Ringo Damureanu – presedinte SAP Forta Legii.


              Reprezentantii sindicatelor au acuzat legislatia in vigoare, sustinand modificarea de urganta a Codului Muncii si a Legii privind Dialogul Social.


              In urma discutiilor purtate, partile au agreat propunerea presedintelui Blocului National Sindical, Dumitru Costin, ca discutiile sa se poarte pe viitor in cadrul unor comisii sectoriale, pentru o mai buna cunoastere a problemelor si sustinere a potentialelor solutii.


http://yellowgondolin.wordpress.com/2012/03/07/interventia-presedintelui-pnl-crin-antonescu-in-debutul-dezbaterii-usl-sindicate-7-martie-2012/


http://www.agerpres.ro/media/index.php/social/item/109741.html

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*