DEZMINTIRE REFERITOARE LA AL 13-LEA SALARIU

Incepand cu anul 2011, prin legile anuale de salarizare, salariatii bugetari din Romania au fost privati de dreptul de a mai beneficia de cel de-al treisprezecelea salariu.


             Impotriva acestei situatii un numar foarte mare de bugetari au formulat la vremea respectiva actiuni in justitie, care s-au respins aproape fara exceptie. Spre exemplu, Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel Bucuresti, Tribunalul Dolj, Curtea de Apel Craiova niciodata nu au admis astfel de cereri.


             Tot mai multi bugetari creduli cad insa in prezent in plasa avocatilor fara prea multa reputatie si fara clienti, amagindu-i cu deschiderea unor procese in anul 2015 pentru obtinerea acestui drept pe anii… 2010 – 2011 !!!


             Pentru lamurirea cititorilor nostri atasam prezentei atat cererea de chemare in judecata, peste care s-au aplicat marcaje cu culori pentru a fi mai usor de urmarit ineptiile introduse, cat si solutia pronuntata in aceasta speta de Tribunalul Bucuresti. Urmariti marcajele de acelasi tip sau culoare spre a observa mai usor contradictiile cu care sunt amagiti naivii.


Solutia Tribunalului Dolj, Dosar nr. 16309/63/2013:


http://portal.just.ro/63/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6300000000163814&id_inst=63

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*