Disponibilizare anulata irevocabil

                 Curtea de Apel Craiova a pronuntat luni, 14 martie 2011, Decizia nr. 1002, irevocabila, prin care a mentinut ca temeinica si legala sentinta pronuntata de Tribunalul Olt privind anularea dispozitiei Primarului Com. Visina Noua, jud. OLT, dl. Florin Tol, membru PSD, care a disponibilizat in anul 2010 chiar liderul sindical din primarie, dlTudor TUDORAN.


                 Sindicatul din Administratia Publica Olt „Consilium” a adresat instantelor cererea de anulare a respectivei dispozitii, demonstrand instantei ca disponibilizarea unui lider ales este nelegala.


                 Decizia Curtii de Apel Craiova nu este singulara. Luna trecuta, alti lideri sindicali au castigat in fata angajatorilor lor.


                 Dna. Simona GRIGORIE de la Primaria Tuglui, jud. DOLJ, a castigat irevocabil, la cererea SAP Forta Legii, concedierea dispusa de primarul PSD-ist Paulica Neagoe, iar dl. Ilie LUNGU de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor GORJ a obtinut, de asemenea reprezentat de SAP Forta Legii, suspendarea deciziei directoarei Mihaela Raducan, numita in functie de actualul partid de guvernamant PDL.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*