FORȚA LEGII A PROTESTAT ÎN FAȚA GUVERNULUI

Azi, 25 octombrie 2022, Sindicatul Național ,,Forța Legii”, alături de mai multe organizații sindicale afiliate Confederației Sindicale Naționale Meridian, a desfășurat o acţiune de protest de tip miting, în fața sediului Guvernului.

Protestul a fost motivat de nemulțumirile privind modificarea Legii-cadru a salarizării nr. 153/ 2017 doar pentru demnitarii locali; de lipsa grilelor de salarizare în Administrația publică locală; de prezența inechitățile privind salarizarea în sistemul de sănătate și asistență socială precum și de ”Liberalizarea” prețurilor la energie electrică, gaze naturale și combustibili auto; de lipsa dreptului la condiții de viață și de muncă decente, la pensii echitabile.

La protest am expuse problemele cu care se confruntă și salariații din Administratia Publică Locală, care au cerut Guvernului României să fie ascultaţi cu responsabilitate și au scandat în faţa acestuia pentru a-i atrage atenția asupra priorităţilor care sunt cu adevărat importante pentru România şi pentru cetăţenii ei.

Vom continua să susținem lucrătorii pentru recunoașterea și respectarea drepturilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*