Forta Legii, reprezentata in Alegerile locale din 2016

Locuitorii din Craiova si judetul Dolj care doresc sa ajute la strangerea semnaturilor necesare pentru candidatura sunt rugati sa completeze Lista atasata, pe care pot semna impreuna cu prietenii si familiile lor.


Sunt singurul candidat independent, nu am in spate un partid politic, dar va am pe voi: familia, colegii si prietenii mei. Vreau ca la Dolj cetatenii sa fie informati si consultati in toate deciziile autoritatii judetene care ii vizeaza. Cu acest mesaj am acceptat sa intru in cursa. Aceasta este promisiunea mea: sa continui pentru cetateni ceea ce fac de 15 ani pentru oameni. Nu voi abandona niciun moment activitatea pe care o desfasor in domeniul apararii drepturilor si promovarii intereselor lucratorilor, din contra, pozitia de consilier judetean poate contribui in plus la acest scop„, a declarat liderul UFL pe pagina sa de socializare.


Timpul este limitat. Doar doua saptamani sunt disponibile pentru a strange aceste semnaturi, de aceea sprijinul fiecaruia este important !!!


Formularul LISTEI SUSTINATORILOR candidaturii este atasat, atat in format PDF, cat si JPG.


Colegii si prietenii domnului Damureanu pot descarca, lista, completa si semna aceste formulare impreuna cu prietenii si familiile lor. Pot semna aceste formulare toti cei care au 18 ani impliniti si domiciliul in Craiova sau judetul Dolj, chiar daca au semnat si alte liste pentru sustinerea unor partide sau formatiuni politice


Listele completate pot fi aduse la sediul Forta Legii din Craiova, str. C-tin. Lecca nr. 32, de luni pana vineri intre orele 8:30 – 16:30. Relatii suplimentare la tel. 0766716668

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*