In primii 20 in Romania

Clasamentul realizat de motorul electronic Trafic Ranking pentru saptamana 18 – 24 ianuarie 2010 situeaza site-ul Forta Legii www.fortalegii.ro pe locul 20 in categoria Politica din Romania si locul 4 la cele mai mari cresteri, dupa cele ale PSD si UDMR.


Pana in prezent, este locul cel mai inalt ocupat de vreun site al unei organizatii sindicale in categoria Politica din Romania si, implicit, cel mai bun loc ocupat de site-ul nostru.


Cresterea continua a interesului membrilor de sindicat din Administratia publica din Romania pentru site-ul www.fortalegii.ro si, in special, saltul deosebit realizat in saptamana anterioara se pot explica prin informatiile corecte, exacte si de cea mai buna calitate pe care le oferim, dar si prin interesul pentru discutiile care au avut loc in ultima perioada la nivel national, intre Guvern si sindicate, la care Uniunea Forta Legii a participat la toate nivelurile, inclusiv in Comisia bipartita constituita prin Ordinul MMFPS nr. 1774 / 2009, care va propune modificarea legii cadru privind salarizarea, discutii pe care site-ul nostru le-a relatat cu acuratete.


In atasament se gaseste Clasamentul Trafic Ranking.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*