Interes al presei centrale si locale pentru manifestatia de azi la Craiova

Presa centrala din Romania, dar si cea regionala si locala care se editeaza la Craiova, au manifestat in aceste zile un interes deosebit pentru evenimentul sindical pe care Forta Legii il organizeaza azi in Banie – mitingul de protest al functionarilor publici si personalului contractual din Administratia publica, Asistenta sociala, Politia comunitara si serviciile publice, la care sunt asteptati aproape 2500 de oameni.


Postul de televiziune Antena3 in cadrul emisiunii de stiri de ieri de la ora 12, a difuzat stirea ca o delegatie a Fondului Monetar International va vizita Romania chiar in timp ce angajatii din Administratia publica protesteaza, prezentand informatia legata de manifestatia Forta Legii de la Craiova de azi, stabilind un interviu in direct, prin telefon, cu presedintele Uniunii Forta Legii, dl. Ringo Damureanu. Stirea, cu declaratia liderului UFL, a fost reluata de mai multe ori in timpul zilei, la jurnalul de stiri de la ora 14 si urmatoarele ale postului de televiziune.


Postul national de radio EuropaFM, in principalul jurnal al zilei de ieri de la ora 13 a anuntat evenimentul nostru de la Craiova, precum si declaratia liderului UFL despre acest eveniment.


La randul sau, agentia nationala de stiri Agerpres (Rompres) a difuzat stiri despre evenimentele organizate in ultima perioada de Uniunea Forta Legii.


Surprinzator insa, studioul din Craiova al TVR, a prezentat in jurnalul de stiri difuzat luni-seara dupa ora 22 pe programul TVR3 stirea ca o federatie sindicala din administratie (FNSA) cu sediul in Cluj, va cu picheta sediului Guvernului cu aproape 1000 de oameni, in timp ce despre manifestatia de 2500 de participanti care va avea loc azi la Craiova nu s-a amintit nimic.


Luni-seara, posturile locale si regionale de televiziune din Craiova au difuzat la jurnalele de stiri conferinta de presa sustinuta in aceeasi zi de liderii Forta Legii. Jurnalul de seara al televiziunii Tele Universitatea a prezentat pe larg informatii despre mitingul din 28 aprilie. Emisiunea de stiri InfoGTV de luni-seara a postului GTV, coordonata de dna. Mirabela Bubatu l-a avut ca invitat special pe presedintele Ringo Damureanu, care a vorbit in direct de nemultumirile care au determinat protestul de azi, dar si de buna functionare a institutiilor statului.


Postul regional de televiziune Oltenia 3TV l-a avut in jurnalul de stiri de marti-seara, prezentate de dra. Anca Ochianu pe vicepresedintele SAP Forta Legii, dl. Nicolae Florescu.


Tot ieri-seara, presedintele Forta Legii a fost invitat de televiziunea Tele U Craiova intre orele 20 – 21.30, in emisiunea „Rasupunsuri”, un talk-show cu dl. Artur Andritoiu in care s-a discutat despre mitingul comun Forta Legii – Pro Lex din Piata Constitutiei din Bucuresti, desfasurat in urma cu un an si jumatate, in urma caruia Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex a aderat la Uniunea Forta Legii, dar si despre ultimele proteste desfasurate la Targoviste si Slatina, in ultimele doua saptamani.


In aceasta seara, incepand cu orele 21.00, invitam toti membrii si simpatizantii nostri din Craiova si judetul Dolj sa ne urmareasca intr-o editie speciala a emisiunii Forta Legii in direct la postul de televiziune GTV, in care se vor dezbate marile probleme ale salariatilor din Administratia publica, motivele care-i determina pe cei peste 2.000 de oameni sa iasa in strada, vor fi vizualizate in premiera imagini de la marea noastra manifestatie, fara a fi evitate abuzurile la care salariatii bugetari sunt supusi de sefii lor. Invitatii nostri vor reprezenta o noua surpriza pentru telespectatori. Va dorim vizionare placuta!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*