Intre Strauss-Kahn, Traian Basescu si greva generala

Presedintele Uniunii Forta Legii, dl. Ringo Damureanu, Secretar confederal al CSN Meridian, a fost invitat sambata in jurnalul de stiri de la ora 10.00 de la la postul de televiziune Realitatea Tv, prezentat de Saviana Rusu, unde a sustinut ca cele spuse de seful FMI despre responsabilitatea exclusiva a Guvernului Romaniei de a taia din pensii si salariile bugetarilor au fost confirmate pe 9 mai a.c. de presedintele Basescu, la intalnirea cu sindicatele de la Palatul Cotroceni.


Inregistrarea emisiunii se gaseste pe internet la adresa: http://webtv.realitatea.net/jurnale/realitatea-de-la-10-00-22-05-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a


Duminica, incepand cu ora 17.00, liderul UFL s-a aflat la postul de televiziune Realitatea TV, unde a fost invitatul dnei. Laura Ciriac in emisiunea Deschide lumea, pentru a comenta cele mai recente declaratii ale sefilor FMI si Romaniei si iminenta greva generala din sectorul bugetar.


Inregistrarea emisiunii se gaseste pe internet la adresa:


http://webtv.realitatea.net/emisiuni/23-05-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a


Luni, 24 mai a.c., Presedintele UFL, Ringo Damureanu, a fost prezent in cadrul jurnalului de stiri de la ora 08.00 al postului de televiziune Realitatea Tv:


http://www.realitatea.net/jurnale.html 


precum si intre orele 16.00 – 17.00 in cadrul emisiunii Deschide lumea, cu Cosmin Prelipceanu:


http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html


Emisiunile postului Realitatea TV pot fi urmarite si in direct pe Internet pe adresa: http://webtv.realitatea.net/live

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*