La Realitatea TV – ora 14 si la GTV – ora 21

Presedintele USFPPC Forta Legii, dl. Ringo Damureanu, a fost prezent azi la Tribunalul Olt, incepand cu ora 9.00, pentru a-l sustine in instanta pe Nicolae Grigore, liderul din Primaria Teslui, jud. Olt, care a fost concediat luna trecuta, printr-o dispozitie a primarului, contestata in instanta de dl. Grigore, prin intermediul Sindicatului „Consilium”. Liderul UFL a cerut instantei suspendarea efectelor actului administrativ pe durata judecarii procesului.


La sediul Confederatiei Sindicale Nationale Meridian a avut loc la ora 11.00, o sedinta a liderilor bugetari si din alte unitati subordonate administratiei centrale – CFR etc., pentru a se decide cu privire la organizarea grevei generale.


Incepand cu ora 12.00, la sediul Consiliului Economic si Social (CES), a avut loc o sedinta a presedintilor de federatii sindicale din domeniul bugetar, in care s-au discutat aspecte tehnice cu privire la participarea la greva generala si organizarea acesteia. Uniunea Forta Legii a fost reprezentata prin presedintele sau, Ringo Damureanu.


La ora 14.00, la sediul Consiliului Economic si Social (CES), a avut loc o conferinta de presa extraordinara, sustinuta de presedintii celor 5 mari confederatii sindicale, pe problema grevei generale din invatamant, administratie publica si sanatate, care va incepe luni, 31 mai a.c. Conferinta de presa a fost transmisa in direct de postul Realitatea TV, avandu-l ca invitat in studio pe liderul UFL Ringo Damureanu, in care s-au discutat cele anuntate in direct in conferinta de presa. Emisiunea a putut fi urmarita in direct si pe Internet pe adresa: http://webtv.realitatea.net/live


Incepand cu ora 21.00, la postul de televiziune GTV a avut loc o noua editie a emisiunii „Forta Legii in direct la GTV”, moderata de presedintele Forta Legii, dl. Ringo Damureanu, in care au fost analizate imaginile filmate la conferinta de presa de la Bucuresti de la ora 14.00. Invitatul special al emisiunii a fost presedintele executiv al Confederatiei Meridian. dl. Ion Albu. Intre invitati s-au gasit lideri ai Sindicatului Administratiei Publice Forta Legii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*