Luni GREVA GENERALA. Marti MITING in Craiova

Marti, 1 iunie 2010, Uniunea Forta Legii, impreuna cu Sanitas si sindicatele reprezentative din Invatamant organizeaza un miting de protest in Craiova impotriva reducerii salariilor bugetare. Actiunea se va desfasura intre orele 11.00 – 13.00, pe esplanada Teatrului National din Craiova.


Manifestarea va fi organizata si coordonata de Presedintele Uniunii Forta Legii, dl. Ringo Damureanu, impreuna cu Presedintele Sindicatului „Spiru Haret” Dolj, dl. Constantin Lungulescu, Presedintele FSLI Dolj, dl. Constantin Rada si Presedintele SANITAS Dolj, dna. Ileana Ionescu.


Scopul mitingului este protestul salariatilor  bugetari, membri de sindicat,  cu privire la reducerea salariilor cu 25% pe o perioada de 7 luni, anuntata de Presedintele Basescu in 6 mai a.c. Federatia noastra sindicala va continua sa organizeze actiuni sindicale de protest, oriunde membrii de sindicat vor dori sa-si manifeste nemultumirile si sa protesteze impotriva abuzurilor pe care actualul Guvern le face asupra lor.


Accesul participantilor la miting se va face incepand cu ora 10.30. Cei care poseda recuzita (sepcute, fluiere, trompete etc.) sunt rugati sa vina cu ele.


Legea ne da dreptul sa le aratam guvernantilor ca suntem oameni si trebuie sa tina cont de noi! Fiti alaturi de colegii Dumneavoastra!


ULTIMA ORA. Liderii celor patru structuri sindicale care vor organiza luni Greva generala in Invatamant, Administratie si Sanatate si miting de protest marti, la Craiova, vor fi prezenti impreuna duminica seara, intre orele 20.00 – 21.00, intr-o editie speciala a emisiunii „Forta Legii”, in direct la GTV, precum si luni, incepand cu ora 11.00, la sediul dinj Craiova al FSLI, intr-o conferinta de presa. Inainte de inceperea grevei generale, luni-dimineata, incepand cu ora 7.00, presedintele Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici, dl. Ringo Damureanu, va fi invitat in direct in cadrul emisiunii Realitatea de la 07.00, la postul Realitatea TV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*