Membru de sindicat nemultumit.

In urma cu cateva zile la unul din comunicatele postate pe site-ul www.fortalegii.ro a fost primit un comentariu al unui domn, membru al Sindicatului din Administratia Publica Olt „CONSILIUM”, prin care ne comunica ca este nemultumit atat de serviciile oferite de organizatia la care este inscris cat si de conducerea unitatii unde este angajat:


La Primaria Corabia .OLT.se intimpla lucruri de inimaginat.Nimeni nu se mai intereseaza de membrii de sindicat.Disponibilizarile se fac politic, pe ochi frumosi,sau pe obligatii.NU CONTEAZA CA AI FAMILIE, CA AI COPII, CA DIN PUTINII BANI PRIMITI TE/AI INSCRIS LA O FACULTATE,PE CARE O PLATESTI SI PE CARE NU O MAI POTI TERMINA,CA VOR RAMINE CLIENTII PE CARE NIMEMENI NU/I POATE ATINGE


 Numai ca printre nemultumiri respectvul domn a uitat sa spuna ca datorita sindicatului din care face parte a primit atat drepturi castigate in instata impotriva unitatii angajatoare cat si suport financiar, asa cum a aratat Sindicatul Consilium  intr-o adresa transmisa sindicatului nostru, si anume:


1. Prin Sentinta civila nr. 793/30.11.2007 s-a admis actiunea SAP Consilium impotriva Primarului orasului Corabia, cu privire la acordarea contravalorii tichetelor de masa pentru functionarii publici din aparatul de specialitate al primarului, pe perioada 19.10.2004 – 30.11.2007, actualizate cu indicele de inflatie pana la data platii efective. Printre beneficiari figureaza si dl. Tale Florin.


2. Prin Sentinta civila nr. 731/26.11.2008 s-a admis actiunea SAP Consilium impotriva Primarului orasului Corabia, cu privire la acordarea suplimentului postului si suplimentul corespunzator treptei de salarizare in procent de 25% fiecare, incepand cu 31.10.2005 pana la data de 26.11.2008, actualizate cu indicele de inflatie la data platii efective, precum si acordarea acestor sporuri in continuare pana la aparitia unui act legislativ care sa modifice aceste drepturi, pentru functionarii publici din aparatul de specialitate al primarului. Printre beneficiari figureaza si dl. Tale Florin.


3. La data de 22.05.2009, dl. Tale Florin a suferit o interventie chirurgicala la coloana vertebrala si a solicitat un ajutor de la sindicat. Cererea a fost aprobata si la data mentionata mai sus cu ordinul de plata nr. 24/22.05.2009 i s-a virat in cont suma de 2.000 lei. In aceeasi perioada dna Giafer Lucretia, lider grupa sindicala Primaria Corabia, a facut demersuri pentru ca dl. Tale Florin sa primeasca inaintea celorlalti colegi o parte din suma castigata de sindicat in instanta ( suplimente), demersuri in urma carora dl. Tale Florin a primit suma de 2.000 lei.


4. Cu privire la disponibilizari pana la aceasta data nu am fost informati sa se fi transmis preaviz pentru salariatii din cadrul Primariei Corabia.


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*