MITOCÃNIA ÎNGROAPÃ ROMÂNIA

Campania electoralã pentru alegerile prezidentiale din acest an a fãcut multi administrabili sã îmbrace rochita rosie cu picãtele, asteptând în spatele felinarului rosu sã vadã care dintre voinicii politici va învinge.


În urmã cu o lunã si ceva, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, anunta public sustinerea sa pentru candidatul PD-L, Traian Bãsescu. Nu peste mult timp, un alt coleg de partid de-al sãu, Neculai Ontanu, primar de sector în Bucuresti, repeta acelasi gest, în speranta unor vremuri mai bune pentru ei, dacã personajul pentru care si-au trãdat formatiunea redevine presedinte.


Ieri a venit rândul edilului Craiovei, Antonie Solomon, presedinte al PD-L Craiova, prieten la cataramã pânã mai deunãzi cu presedintele Traian Bãsescu, pentru care era în stare sã-l arunce de pe scenã pe poetul Mircea Dinescu, sã se pregãteascã pentru a spune „Adio!” prietenului sãu politic în cazul în care acesta nu ar mai redeveni presedinte. Rezultatul obtinut de Traian Bãsescu la primul tur a fost catalogat de primarul Solomon drept o sanctiune aplicatã sefului statului si Guvernului Boc de cãtre bugetari si familiile lor. În opinia liderului PD-L Craiova, diferenta dintre Geoanã si Bãsescu, în Craiova, „nu e greu de recuperat”.


„Pentru mine, Mircea Geoanã este un bun diplomat si îmi place mult de el, vã spun sincer. Am avut un coleg consul la New York care mi-a spus cã a lãsat o impresie bunã în America”.


La final, Antonie Solomon, cu întelepciunea sa biblicã a concluzionat, cât sã ajungã pânã la 6 decembrie si pânã la urechile prezidentiale: „ca presedinte îl prefer pe Traian Bãsescu”…


In concluzie, stimati politicieni din toate partidele, uniti-vã!… Sunteti cu totii… LA FEL!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*