O noua sansa

            Dupa ce a fost concediat in martie 2011 din functia contractuala pe care o detinea în cadrul Directiei pentru Cultura (DJCCPC) Dolj, membrul de sindicat Forta Legii Tufa Sandel Florin s-a adresat organizatiei sa il reprezinte in Justitie în vederea anularii actului de concediere emis de directorul institutiei.


             Curtea de Apel Craiova a constatat irevocabil nelegalitatea concedierii membrului de sindicat, obligând institutia angajatoare sa il reintegreze pe postul detinut anterior, cu acordarea drepturilor banesti de care acesta a fost privat pana la data solutionarii irevocabile a litigiului.


             SAP Forta Legii a urmat cu institutia, in numele membrului de sindicat, procedura de executare a hotararii judecatoresti. În prezent dl. Tufa îsi desfasoara activitatea în cadrul institutiei publice, pe acelasi post.


             Dupa reintegrare, acesta a candidat la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012 pentru un loc în Senatul Romaniei, în cadrul Colegiului uninominal 2 Dolj, din partea Partidului Ecologist Român.


            Biroul Permanent Executiv al SAP Forta Legii va lua toate masurile necesare pentru prevenirea sau inlaturarea efectelor nedorite asupra activitatii profesionale ale membrilor nostri, in baza imputernicirilor acordate de membrii de sindicat.


            Atasat – Decizia Curtii de Apel Craiova prin care membrul de sindicat a fost reintegrat în munca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*