Oaspete european

               Domnul Dumitru Fornea, membru al Comitetului Economic si Social European (CESE) de la Bruxelles, a efectuat azi o vizita de lucru in orasul Bechet, jud. Dolj.


               Reprezentantul european (foto dreapta), care reprezinta in acest organism lucratorii din Romania, este secretar confederal pe probleme internationale in cadrul Confederatiei Sindicale Nationale Meridian. Domnia a venit sa monitorizeze dezvoltarea dialogului social la nivel local, participand, incepand cu orele 15.00, la Primaria orasului Bechet la un eveniment local – sedinta Grupei Sindicale S.A.P. Forta Legii din aceasta institutie, care cu aceasta ocazie si-au ales liderul la nivel de institutie, primul pas in restaurarea dialogului social la nivel local dintre sindicat si autoritatea publica.


               Personalul partenerilor sociali din aceasta localitate dunareana a putut participa impreuna cu reprezentantul Romaniei in CESE la o dezbatere legislativa pe tema Legii privind dialogul social, recent republicata.


               Cele doua evenimente s-au bucurat de prezenta liderului Forta Legii, Ringo Damureanu, membru in Comisiile de Dialog Social din Ministerul Administratiei si Internelor si Institutia Prefectului Judetului Dolj si a vicepresedintelui Uniunii Forta Legii, Octavian Chelemen, membru in CDS din Institutia Prefectului Judetului Olt.


               Peste 35 de functionari publici si angajati din aparatul de lucru al autoritatii locale si serviciile publice de interes local, membri de sindicat, si-au aratat interesul pentru acest eveniment la care a fost invitat sa ia parte si primarul localitatii, domnul Gheorghe Ionele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*