Prestatii antiSociale

Dupa ce in cadrul ultimei intalniri cu reprezentantii Uniunii Forta Legii, din 4 martie a.c., ministrul Muncii, dl. Mihai Seitan, a recunoscut ca angajatii pe care ii coordoneaza aplica legea, pe furis, impotriva salariatilor din primarii si consiliile judetene, Agentia Judeteana de Prestatii antiSociale Dolj o comite din nou!!!


Printr-o circulara recenta, atasata prezentului comunicat, conducerea AJPaS Dolj, de aceasta data sub semnatura proprie si personala a distinsei directoare coordonatoare, dna. Daniela Dobrin (foto), candva membru al SAP Forta Legii, induce din nou in eroare primarii, pe care ii ameninta cu controalele Curtii de Conturi si ii santajeaza cu blocarea acordarii salariilor pe lunile urmatoare prin Trezorerie, pentru a-i obliga astfel sa taie ilegal cat mai multe din drepturile salariatilor lor.


Spre exemplu, pe langa sporul de dispozitiv si cel de conditii vatamatoare, aflate de mai multa vreme pe „lista neagra” a celor de la Prestatii antiSociale, acum a venit randul sporului de audit, a celui de control financiar preventiv si a altora, de care angajatii din primarii s-au bucurat pana in decembrie 2009 si care trebuie, potrivit legii, sa faca parte din salariul de baza, aditional la acesta sau din sumele compensatorii acordate cu caracter tranzitoriu in 2010. Numai ca acestea sunt trecute de cei de la antiSociale pe o lista de „nereguli”, astfel incat angajatorii nu sunt ajutati spre a include respectivele drepturi in una din cele trei componente salariale, ci li se induce ideea ca aceste drepturi ale salariatilor ar fi, de fapt „nereguli”, pentru care angajatorii, in speta primarii, sunt atentionati ca nu sunt exonerati de raspundere nici acum si nici la eventuale controale ulterioare, in vecii vecilor, daca vor mai indrazni sa le acorde angajatilor proprii drepturile care li s-ar cuveni.


Pentru ca una spuneti si alta faceti, va transmitem si noi: Sa va fie rusine, Mihai Seitan si Daniela Dobrin! (Acesta este un test pentru a observa daca cei doi guvernanti, potentati ai zilei, citesc FortaLegii.ro!!!)


Membrii de sindicat trebuie sa nu se lase influentati de astfel de informatii otravite, iar angajatorii nostri trebuie sa respecte legea si drepturile instituite salariatilor, indiferent de cate amenintari primesc din partea actualei guvernari.


Sindicatul Administratiei Publice „Forta Legii” primeste zilnic memorii ale functionarilor publici si angajatilor contractuali din primarii pentru recuperarea drepturilor de care actuala guvernare ii priveaza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*