Promovarea Societății Informaționale

Funcționarii publici din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), membri de Sindicat Forța Legii, au avut marți, 16 ianuarie 2019, o întâlnire cu președintele organizației, Ringo Dămureanu, în care s-au stabilit principalele direcții de acțiune: apărarea drepturilor în Justiție, cu privire la procesele pe rol, dialogul social la nivelul ministerului și, nu în ultimul rând, promovarea intereselor lucrătorilor din cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale (OIPSI) în raport de celelalte categorii de personal similare de la nivelul altor ministere.

La ședință au luat parte dl. Dumitru Fornea membru al Comitetului Economic și Social European (CESE) Bruxelles, Secretar general al Confederației Sindicale Naționale ”Meridian” și dl. Marius Idita, președintele Sindicatului Național Uniunea Polițiștilor ”UNIPOL”, sindicat afiliat la Uniunea Forța Legii și CSN Meridian.

Ulterior întâlnirii, la sediul Confederației Meridian,  a avut loc o ședință cu Președintele CSN Meridian, domnul Ion Popescu, în cadrul căreia au fost diseminate rezultatele discuțiilor cu membrii din MCSI.

În urma discuțiilor purtate, Președintele CSN Meridian, a avut o convorbire telefonică cu ministrul Comunicațiilor, domnul Alexandru Petrescu, în vederea inițierii dialogului social cu ministerul pe temele stabilite cu funcționarii publici din minister.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*