Ringo Damureanu personalitatea anului in Oltenia!

            Cotidianul regional Editie Speciala de Oltenia, editat la Craiova, a lansat la finle anului 2011 catre cititorii sai provocarea de a desemna impreuna personalitatea anului 2011 in Oltenia.


            Au fost propuse de redactia ziarului peste 50 de personalitati ale vietii publice, administrative si sociale din Oltenia, intre care 42 de politicieni (europarlamentari, parlamentari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, primari si viceprimari de mari municipii, prefecti, lideri de filiale), sapte sefi de institutii publice de stat (politie, jandarmi), precum si doi lideri sindicali.


            Castigatorul detasat in preferintele cititorilor este Ringo Damureanu (foto), presedinte Forta Legii. 


            In top se regasesc Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, vicepresedinte PSD la nivel national si europarlamanterul PDL  Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al Partidului Popular European, in prezent cea mai mare forta politica a Europei.


            In laudatio, redactia publicatiei mentioneaza: „Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii s-a remarcat in anul 2011 prin doua mari reusite: anularea concedierilor colective dispuse in anul 2010 de Consiliul Judetean Dolj si de Primaria municipiului Craiova, salvand astfel locurile de munca a peste 100 de salariati, si deblocarea fondurilor pentru asigurarea salariilor angajatilor CJ Dolj, prin interventiile repetate la ministerele de resort„. 


           Conducerea sindicatului multumeste celor care si-au exprimat votul in aceasta campanie!


           Click aici pentru a citi integral articolul:


http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&sectiune=online&idcat=12&idstire=104847&title=Ringo-Damureanu–personalitatea-anului-2011 


http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&sectiune=online&idcat=3&idstire=104587&title=Votati-personalitatea-anului-2011!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*