S-o suparat Suciu Valer, ii tare bai !

Doamnelor si Domnilor, cititi si va cruciti!


Daca v-ar fi spus cineva ca dl. Suciu Valer (foto), directorul Directiei Patrimoniu din Primaria municipiului Cluj-Napoca, numit in aceasta functie de dl. Gheorghe Funar si mentinut de dl. Emil Boc, este zdravan la cap ca Funar si credibil ca Boc, poate n-ati fi crezut!


Noi nu am avut si nu avem nimic cu dl. director „executiv” din Primaria clujeana si nici cu Sindicatul Civitas, sau Federatia din Administratie pe care impreuna le conduce. Ne-am fi dorit o miscare sindicala unitara in Administratia publica din Romania si care sa se mai si tina de cuvant. Atata tot. Dar se pare ca am sperat prea mult, iar de acum inainte, fara voia noastra, va trebui sa suportam oprobiul acestui domn.


Acum aveti si Dvs. ocazia sa va dati seama ce capete de taur conduc unele structuri sindicale din Administratia publica romaneasca si din ce cauza nu ne putem uni la nevoie si necaz. Din cauza a vreo doi-trei oameni care au o mare vechime in functiile respective si un mare rezultat: mentinerea lipsei de coeziune in miscarea sindicala, am avut, avem si vom avea in continuare de suferit. Cititi cu ochii Dvs. si va minunati! Veti putea vedea cu ce se ocupa liderul FNSA, fostul subaltern al Primului-Ministru Alaturat prezentului comunicat sta „O nota” semnata chiar de sucitul domn de la Cluj, care conduce asa-numita Federatie Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), nota pe care orgoliosul domn, suparat pe „Sudisti” ca si concitadinul sau Sabin Gherman, a trimis-o ieri pe toate faxurile din primariile de comune si orase din tara.


Supararea dlui. Suciu Valer, exagerat de mare, provine de la adevarurile pe care le-a citit in comunicatul „Greva generala de azi a facut fsss… FNSA imbolnavit de sedlexita // Liderii FNSA au renuntat ieri, dupa modelul SedLex, la asa-numita greva generala pe durata nedeterminata care urma sa inceapa azi, amanand-o pentru o alta data” aparut pe site-ul nostru www.fortalegii.ro pe data de 5 mai a.c. – http://www.fortalegii.ro/comunicat.php?id=183.


Cititi si Dvs. continutul comunicatului nostru si memorati-l pentru a-l reciti si pe 21 mai, data anuntatei si amanatei „greve generale pe termen nelimitat” anuntata de lidrul FNSA, la care „vor participa 50.000” de membri, pentru a va putea lamuri daca intre liderul FNSA Valer Suciu si liderul SedLex Vasile Marica exista vreo diferenta din punct de vedere al seriozitatii si credibilitatii.


Pana la data la care FNSA si SedLex vor agita din nou steagurile noilor „greve generale” va dorim sa lecturati cu atentie „eseul” scris cu termeni inventati de un om cu minte sucita si caracter de tip bobina.


Pana atunci insa, mai puteti citi articole din presa vremii despre activitatea directorului care a fost o perioada un fel de sindicalist-ilegalist, pentru care a si fost modificata Legea astfel incat sa intre in legalitate ca lider si director in singura primarie din Romania in care nu exista functionari publici:


http://www.citynews.ro/cluj/din-oras-10/valer-suciu-are-incredere-in-boc-32550/ – VALER SUCIU ARE INCREDERE IN BOC – CITINEWS, CLUJ


http://www.administratie.ro/sectiuni.php?id=9 CEA MAI RECENTA DECLARATIE A CONFRATELUI D-LUI SUCIU, VASILE MARICA, CARE (!!) VA DA REPEDE JOS CU GUVERNUL


DECLARATIA DE AVERE A DIRECTORULUI EXECUTIV SI PRESEDINTE F.N.S.A. ORGANIZATOR DE GREVE GENERALE CARE SE AMANA: http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/Suciu%20Valer_2009.pdf 


SINDICATUL DIN PRIMARIA CLUJ NU FACE GREVE, DAR DANSEAZA DANSURI POPULARE DUPA CUM II CANTA DIRECTORUL SUCIU – http://www.youtube.com/watch?v=fBwGA_Yeyk0 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*