Sarbatori fericite ! La multi ani !

                Biroul Permanent Executiv (BPEx) al Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii” s-a intrunit azi in cadrul ultimei sedinte statutare ordinare pe anul 2012.

                Cu aceasta ocazie, BPEx a prezentat Raportul de activitate pe anul 2012, document care va sta la baza evaluarii activitatii sindicatului de catre Comitetul Executiv si Consiliul National Executiv pentru anul care tocmai se incheie. (Documentul se gaseste atasat prezentului comunicat.)

                La final de an, BPEx multumeste salariatilor organizatiei pentru activitatea desfasurata in scopul apararii drepturilor si promovarii intereselor membrilor SAP Forta Legii in anul 2012, cu cele mai bune rezultate.

                Din punct de vedere financiar, anul 2012 a fost unul dintre cei mai dificili pentru membrii pe care ii reprezentam si, implicit, pentru organizatia noastra, insa am reusit sa incheiem acest an fara nicio datorie catre bugetele locale, bugetul de stat, bugetele asigurarilor sociale sau furnizori, fara posibilitati financiare suplimentare care sa ne permita in acest an sa ne felicitam personal membrii de sindicat. Atragerea de surse suplimentare bugetare in acest an electoral nu a fost posibila.

                Activitatea profesionala a organizatiei, de aparare a drepturilor membrilor de sindicat, asigurarea gratuita a asistentei judiciare si a reprezentarii gratuite in procese, sprijinul de natura materiala si financiara pentru toti membrii de sindicat aflati in dificultate, au fost asigurate integral in anul 2012.

Cu ocazia Sfintei sarbatori a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos si a trecerii in Noul An 2013 care se apropie, uram tuturor membrilor, colaboratorilor si partenerilor sociali ai organizatiei Sarbatori fericite! si La multi ani!  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*