Securistii regimului se tem de proteste spontane

In ultima perioada, tot mai multi domni cu nume conspirative care se recomanda fie de la Politie, fie de la Jandarmerie, dau telefoane, se intereseaza in tot felul, mai de la distanta sau mai indeaproape, despre nemultumirile functionarilor publici si angajatilor pe care ii reprezentam, pe motiv ca ei „trebuie sa stie” ce se-ntampla.


Ieri a fost randul unui astfel de trepadus, pe care presedintele Forta Legii, Ringo Damureanu, l-a certat pentru insistentele si indiscretia sa, spunandu-i ca Politia nu are nicio treaba cu nemultumirile salariale ale functionarilor publici, ca nu e nici treaba si nici problema lor, chiar daca astfel de nemultumiri exista, altele sunt institutiile Statului care le pot rezolva. „Mascatul” era interesat de un posibil conflict in cadrul unei directii de Sanatate Publica, intre functionari si conducerea institutiei, sustinand ca astfel de nemultumiri ar putea sa… degenereze!


Adevarul este ca in cursul zilei de ieri, mai multi functionari publici din Sanatatea Publica au cerut lamuriri organizatiei sindicale despre ce raspuns ar trebui sa dea dupa ce li s-a cerut sa semneze „acte aditionale la contractele individuale de munca”. Trepadusul de partid si de stat, la randul sau, habar n-avea nici el ca functionarii publici n-au contracte individuale de munca, asadar nicidecum acte aditionale la acestea.


Impotriva unor slujbasi incompetenti, platiti de Stat pe bani grei, fie sa conduca institutiile de Sanatate Publica si sa aplice legea pe care insa nu si-au gasit timp sa o citeasca in zece ani de la intrarea in vigoare, fie sa ne asculte convorbirile si sa urmareasca oamenii, ar fi chiar culmea sa nu te revolti!


Tot culmea este ca despre nemultumirile noastre si despre proteste, machiavelicul stia foarte bine. Nu doar ne asculta, dar citesc presa si ne urmaresc site-ul securistii mai dihai decat membrii proprii!! O fi bine?…


Tu stai linistit, Sereicå, pentru ca la voi toate merg foarte bine! Bugetul vostru de salarii e dublu fata de anul trecut, iar la voi criza aduce fericire. La noi, nu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*