TVR, Rompres si presa locala despre organizarea miscarilor de protest ale Functionarilor publici

Datorita problematicii sociale cu care se confrunta functionarii publici si salariatii din Administratia publica si serviciile publice, Asistenta sociala, Politia comunitara, ca urmare a aplicarii Legii-Cadru a salarizarii nr.330/2009, Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual FORTA LEGII, va organiza si va desfasura miscari sindicale de  protest. Pentru a motiva acest demers si a prezenta programul de actiuni, Uniunea FORTA LEGII (UFL), a organizat CONFERINTE DE PRESA, care au avut loc astazi, 12.04.2010, astfel:


– la ora 10.00, la Prefectura judetului Dambovita, cu participarea d-lui. Ringo Damureanu, presedintele Uniunii Forta Legii, d-lui. Octavian Chelemen, vicepresedinte UFL si d-lui. Ion Oproiu, presedinte al Sindicatului Independent CAS-Administratie Locala Dambovita, afiliat la Forta Legii. La conferinta a participat si liderul pensionarilor damboviteni, dl. Gheorghe Popa, care a anuntat participarea catorva zeci de pensionari din Targoviste la mitingul de miercuri al UFL, multumind sindicatelor pentru interesul acordat legii pensiilor, dar si pentru organizarea protestului din 14 aprilie


– la ora 13,30, la sediul Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, Sala de consiliu, et.1, str. D.I. Mendeleev, nr.
36-38, sector 1, Bucuresti. cu participarea d-lor Ringo Damureanu, presedintele Uniunii Forta Legii, Vasile Lincu, presedinte al Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor PROLEX, vicepresedinte al Uniunii Forta Legii, d-lui. Octavian Chelemen, presedinte al Sindicatului din Administratia Publica CONSILIUM, vicepresedinte UFL.


Atasam textul comunicatului de presa.


ULTIMA ORA. Pentru a vedea sau auzi cum a prezentat evenimentul Televiziunea Romana, agentia nationala de presa Agerpres si presa locala, dar si care au fost declaratiile presedintelui federatiei, dl. Ringo Damureanu si vicepresedintii, Octavian Chelemen si Vasile Lincu – click pe fisierele atasate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*