Sustinere financiara gratuita

Biroul Permanent Executiv al SN Forta Legii sprijina sustinerea financiara gratuita de catre membrii de sindicat interesati a asociatiei APTA prin redirectionarea procentului de 2% din impozitul pe venit care deja a fost platit la bugetul de stat in cursul anului 2019.

Asociatia pentru Profesionalism si Transparenta in Administratie (APTA) este o asociatie infiintata de Sindicatul National (SN) Forta Legii si alti membri de sindicat interesati in ridicarea nivelului social si profesional al functionarilor publici si lucratorilor din Administratia publica.

             APTA este o organizatie non-guvernamentala care militeaza pentru ridicarea gradului de profesionalism si cresterea transparentei in actul decizional al autoritatilor centrale si locale.

             Sindicatul National „Forta Legii” sustine la randul sau APTA, pentru a-si putea asigura resursele financiare necesare functionarii in mod independent de partidele politice, autoritatile publice si societatile comerciale.

             Fondata in anul 2007 de SN Forta Legii si alte persoane fizice, membri de sindicat, APTA isi propune in anul 2019, ca impreuna cu alte organizatii de profil sa se centreze pe intarirea societatii civile, stabilirea de parteneriate cu asociatii de interes public, in vederea atingerii scopului propus. Asociatia vizeaza reducerea coruptiei din sistemul public, prin intarirea transparentei decizionale. In parteneriat cu SN Forta Legii,  APTA va continua activitatea de informare a membrilor de sindicat, atat referitor la drepturile acestora, cat si despre actiunile sindicatului.

             Membrii de Sindicat si orice alte persoane care au lucrat in cursul anului 2019 in mediul public sau privat pot sustine financiar in mod gratuit APTA Craiova, directionand procentul de 2% din impozitul pe care l-au platit statului in anul anterior.

Sustinerea este in mod efectiv gratuita, deoarece toti contribuabilii au platit deja Statului impozitul pe anul 2018, in prezent avand posibilitatea directionarii cotei-parti de 2% din acele sume, pentru sustinerea unei entitati non-profit.

Persoanele care sustin Asociatia pentru Profesionalism si Transparenta in Administratie o pot face prin completand Formularul 230, atasat prezentului Comunicat, Sectiunea I – datele personale de identificare si semnatura contribuabil si trimitand aceste formulare in original la sediul SN Forta Legii.

Pentru detalii suplimentare veti putea contacta SN Forta Legii la nr. de telefon: 0251 416 405

—-DESCARCA FORMULARUL—-

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*