Un independent la alegerile locale: Ringo Damureanu

Presedintele Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii”, Ringo Damureanu (foto), a acceptat provocarea de a participa la alegerile locale din acest an, candidand INDEPENDENT pentru functia de consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Dolj


In aceasta competitie au intrat 10 partide politice, atat parlamentare, cat si neparlamentare, care-si vor imparti primele 10 pozitii pe buletinul de vot, iar singurul candidat independent, pe pozitia 11, va candida fara niciun semn electoral, fara partid politic, fara obligatii de partid.


Decizia de a candida, cu sloganul „Un om pentru oameni”, ii apartine in exclusivitate domnului Damureanu, care astfel isi propune sa fie vocea cetatenilor fara partid in Consiliul Judetean Dolj, singurul „independent de partide, dependent de oameni” dintre cei 37 de consilieri care vor fi alesi.


Sindicatul si membrii de sindicat nu au fost implicati in acest demers. Cu toate acestea, in perioada campaniei electorale, presedintele SAP Forta Legii si-a desfasurat activitatea in mod curent, participand si la cateva intalniri cu ministrul Muncii, dl. Dragos Paslaru, pe tema salarizarii bugetarilor.


Ringo Damureanu a explicat public ca in ultimii 20 de ani nu a facut politica si nu a fost membrul niciunui partid politic, dar a decis sa candideze ca independent pentru ca administratia judeteana sa fie mai transparenta, iar cetateanul sa fie informat si consultat in toate deciziile care il privesc. In opinia sa, la alegerile locale se va alege omul, inclusiv la Consiliul Judetean, in felul acesta politicienii nu se vor mai ascunde in spatele unor sigle de partid, inducand electoratul in eroare. 


Cu un consilier judetean independent din randul sindicatelor, administratia publica judeteana se va improspata cu o persoana care reprezinta un numar mare de salariati bugetari, iar organizatiile non-guvernamentale si mediul privat vor avea un partener de incredere.


In calitate de consilier judetean, Ringo Damureanu a declarat ca va milita :


– pentru RENOVAREA completa a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova
– pentru construirea, la Craiova, a unui SPITAL REGIONAL
– pentru ca AEROPORTUL International Craiova sa fie sprijinit sa se dezvolte si sa atinga destinatii noi in Europa si in Lume, iar numarul de pasageri sa creasca
– pentru ca Parcul Industrial Craiova sa se extinda, iar TINERII sa aiba locuri de munca aici, acasa
– pentru ca toti COPIII din judetul Dolj sa intre gratuit si nelimitat in Muzeul Olteniei – sectia Istorie, Stiintele Naturii, Casa Baniei si Muzeul de Arta
– pentru o PIATA AGROALIMENTARA in care sa vanda doar producatorii
– pentru ca fiecare cetatean interesat sa fie informat si consultat in deciziile ce se vor lua


In eventualitatea in care presedintele Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii” va fi ales consilier judetean, activitatea sa in cadrul organizatiei nu va avea cu nimic de suferit. Din contra, membrii de sindicat bugetari, in general, si membrii Forta Legii, in special, isi vor avea propriul reprezentant, propria voce, in forul suprem de conducere al judetului Dolj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*