Vouchere de vacanta

Salariatii bugetari nu au primit tichetele si voucherele de vacanta promise de Guvern


Functionarii publici si personalul contractual din sectorul bugetar, membri de sindicat Forta Legii, pot solicita contravaloarea tichetelor / voucherelor de vacanta pentru perioada anilor 2013 – 2015, in cuantum de 6 salarii de baza minime brute pe tara, garantate in plata, pentru fiecare an (800, 900 si, respectiv, 1050 lei).


Avem sentinte castigate in Bucuresti si in tara.


Organizatia noastra poate primi cereri din partea membrilor sai spre a intreprinde demersurile necesare in justitie, suntem pregatiti sa solicitam instantelor, in numele membrilor nostri de sindicat, ca statul, prin institutiile publice angajatoare, sa fie obligat sa acorde salariatilor bugetari despagubiri banesti echivalente cu contravaloarea tichetelor / voucherelor de vacanta aferente perioadei mai sus aratate, in suma totala de 16.500 lei per salariat, actualizata la data platii, plus dobanda legala


Va recomandam sa ne contactati, apoi sa urmati procedura ce va va fi indicata, pentru a putea efectua demersurile in instanta in numele Dvs.


Si persoanele care nu sunt inscrise in Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii pot completa cererea de Adeziune atasata, care se va transmite catre Sindicat odata cu formularul completat.


Persoana de contact este dra. inf. Luiza STEFANEL, consilier comunicare in cadrul Sindicatului, tel. 0351444144, mobil 0766 717278


Claudia EPURE, secretar general

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*