1 Decembrie la Alba Iulia

               Marea Unire a Transilvaniei cu Romania, savarsita de inaintasii nostri la 1 Decembrie 1918, azi Ziua noastra Nationala, ramane fila cea mai pretioasa a Istoriei romanilor. Sa fim romani adevarati si sa cinstim memoria celor care au facut Romania Mare, sa fim mandri ca suntem romani !


               In fiecare an, Marea Unire se serbeaza de romanii cu suflet de roman in Orasul Unirii, Alba Iulia.


               Pastrand o frumoasa traditie de peste zece ani, in fiecare an o delegatie de membri Forta Legii imbratiseaza aceste evenimente cu mult entuziasm, infruntand o vreme mereu diferita, prin participarea la manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, cea mai frumoasa serbare a sufletului romanesc. Avem astfel ocazia de a rememora de fiecare data aceasta pagina a istoriei.


               Si in acest an 2012, Organizatia noastra ofera membrilor de sindicat doritori sansa de a participa la manifestarile de la Alba Iulia.


               Costul excursiei din 1 decembrie 2012, pe ruta Craiova – Alba Iulia si retur, este de 75 lei / pers., membrii de sindicat Forta Legii beneficiaza de pret redus de 50 lei / pers, iar pentru copii 30 lei / loc.


               Rugam persoanele interesate de participare la acest eveniment sa ne contacteze pana marti, 20.11.2012, persoana de contact fiind cons. jur. Amalia Dobrescu, tel.: 0251.419405, 0351.444144, mobil: 0766719902, e-mail: sindicat@fortalegii.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*